Tørring af brudebuket

brudebuket9

Brudebuket

 

I blomsterbutikkerne kan man for det meste få kontaktoplysninger til firmaer der kan tørre brudebuketter, nogle sætter dem en da i ramme så de ligner et billede.

Jeg valgte det billigere alternativ.

Jeg fik min dengang   kommende mand til at bestille en buket der kunne tørre af sig selv. Buketten blev lavet af Roser, Hortensia, Hjerteranker, Krydderurter (På grund af manden der er kok) og Brudeslør.

Buketten blev lavet i et plastikhåndtag med oasis, så blomsterne holdt sig fint i 5 dages tid.

Da buketten som havde stået i en vase i stuen var blevet helt tør fjernede jeg de roser der ikke klarede tørringen så godt, og fyldte hullerne ud med bord dekorations blomsterne der var lavede i de samme blomster som brudebuketten.

Hvis du vil have en brudebuket med roser der skal tørres så vil jeg anbefale at du får den lavet med småhovede grenroser da de klarer tørringen meget bedre end storhovede.

Buketten står nu i vindueskarmen i en glaskuple så den ikke bliver støvet.

Hvis I har for tradition at kaste buketten i jeres familie som os, så kan du få lavet en snydebuket som mig. Få bare blomsterbutikken til at lave en rokoko bundet buket bundet i hånden (hvis det er en lille rund buket som min) med de samme blomster som der er i brudebuketten. Det koster mange gange ikke mere end et par hunrede kr. for sådan en buket, og så er du sikker på at have din brudebuket for dig selv.

 

buket1