Græskarsuppe

 

suppe1-1

Har du noget hønsekødssuppe stående og et græskar i overskud er det oplagt at lave en rigtig god græskarsuppe til en kold efterårsdag.

Du skal bruge

1 stort Hokkaido græskar

1 til 2 chilier efter smag

1 tommelfinger størrelse ingefær

3-4 fed hvidløg

1 ½ liter hønsesuppe

½ liter fløde

2 kugler Mozzarella

1 bundt koriander

3 spiseskefulde olivenolie

Salt og pepper

Eventuelt en pakke bacon der er blevet tørstegt

suppe2-2

Start med at skære alle grøntsager i småstykker. ( Koriander skal ikke skæres i stykker)

suppe3-3

Steg grøntsagerne i olivenolien til de bliver klare, men ikke har taget farve.

suppe4-4

Hæld suppen op i gryden med grøntsagerne og kog dem helt møre sammen med stilkene fra koriander. (Gem koriander bladene til senere).

suppe5-5

Blend suppen.

suppe6-6

Smag til med salt og pepper

suppe7-7

Tilsæt fløden og lad suppen koge op. Derefter er den klar til servering.

suppe8-8

Pynt med koriander blade og server med mozzarella stykker, eventuelt små bacon stykker og hjemmebagte boller