Kyllingeruller

2 kuverter

 

2 stk. Kyllingelår

2 stk. Kyllingeinderfilet

1 fed Hvidløg

½ tsk. Salt

4 stk Mellem champinong

1 tsk. Timian

2 stk. Æggeblommer

 

Skær inderfileter, hvidløg og champignon i stykker og blend dem til en glat og ensartet masse.

Tilsæt salt og timian og lad det køre lidt. Pas på at det ikke bliver varmt.

Kør farsen sammen med æggeblommerne.

Udben kyllingelårene.

Læg de udbenede kyllingelår på hver sit stykke bagepapir med skindet ned af.

  

Fordel farsen på kyllingelårene, rul lårkødet rundt om farsen og stram til med bagepapiret.

Læg rullerne i et ovnfast fad og kom dem i ovnen med papiret på, ved 200 grader i 20 minutter.

   

Tag ruller ud af ovnen og fjern bagepapiret. Giv dem en smule krydderier og sæt derefter rullerne tilbage i ovnen i 10 minutter mere, eller til skindet er blevet sprødt.

Velbekommen